У Києві промишляє сімейка злодіїв на прізвище Лакатош. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що діюча в столиці банда з Берегового Закарпатської області, що складається з родичів, на цей раз вибрала своєю жертвою 70-річну бабусю. Троє дівчат оточили жінку і залізли до неї в сумку, поцупивши гаманець з грошима. Пенсіонерка звернулася в поліцію, і грабіжниць затримали на проспекті Соборності.

За даними правоохоронців, злочинниці не вперше потрапляють в поле їх зору – дві з них вже мають судимості за аналогічні злочини. Зокрема, 18-річна Памела Лакатош вже тричі була судима за крадіжки. Її 17-річна родичка, Лакатош Каталіна, за крадіжки встигла з'явитися перед судом один раз.

Третя родичка, 20-річна Анжеліка Лакатош, ще не потрапляла під суд.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Зовсім недавно ця ж компанія була спіймана на крадіжці мобільного телефону в підземному переході.

«Я цих дамочок за руку піймала в себе в кишені у маршрутці. Одна почала кричати, друга відволікати водія, третя штовхатися, поки перша вискочила з маршрутки - все за 3 секунди до автоматизації відпрацьовано. Я від їх нахабства і спокою просто офігіла. Знають, що їм нічого за це не буде», - написала в коментарях до повідомлення киянка.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.uа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.

Крім того, зовсім нещодавно двоє п'яних киян ломилися в кіоск з сухофруктами посеред ночі, - "Вітамінів не вистачає?"