Сьогодні в Києві провели рейд по стихійній торгівлі біля метро в Дарницькому районі. Про це повідомили на сторінці Муніципальної охорони в Facebook.

Комісія, до складу якої входять муніципали, припинила роботу незаконного ринку поряд зі станцією столичного метро.

"Комісія, до складу якої входять Муніципали припинила роботу незаконного «ринку» поруч з метро.Товар вилучено. Кінцеве рішення прийме суд", - написали у повідомленні представники Муніципальної охорони.

Рейд по стихійній торгівлі в Дарницькому районі. Комісія до складу якої входять Муніципали припинила роботу незаконного «ринку» поруч з метро. Товар вилучено. Кінцеве рішення прийме суд.

Geplaatst door Муніципальна охорона op Woensdag 3 juni 2020

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, в Київі, поки офіційні продуктові ринки перевіряють на дотримання санітарних вимог і закривають за порушення, процвітають стихійні базари. Продавці не соромляться порушувати заборону Кабміну на стихійну торгівлю в період епідемії китайського вірусу. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ зараз», опублікувавши відповідні фото-докази.

«І знову «привіт» - заробили стихійні ринки. Карантин послабили, і на вулиці Києва вийшли стихійні торговці. Багато хто без масок», - зазначають автори повідомлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян напередодні літа пустять на речові ринки, - де шукати купальники і шльопанці

Також «Знай.ua» писав, що Буряк закрутив гайки стихійної торгівлі в Запоріжжі - більше ніякого "сальця" з землі