У Києві, поки офіційні продуктові ринки перевіряють на дотримання санітарних вимог і закривають за порушення, процвітають стихійні базари. Продавці не соромляться порушувати заборону Кабміну на стихійну торгівлю у період епідемії з коронавірусу. Про це повідомили в телеграм-каналі «Київ зараз», опублікувавши відповідні фото-докази.

«І знову «привіт» - запрацювали стихійні ринки. Карантин послабили, і на вулиці Києва вийшли стихійні торговці. Багато без масок», - зазначають автори листа.

За їх словами, торговці зібралися на парковці біля супермаркету по проспекту Григоренка, в районі Позняків. Там організувався справжнісінький «сумнівний базар», люди торгують з імпровізованих прилавків, без контролю санстанції, не дотримуючись соціальної дистанції.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

За твердженням продавців, вони працюють абсолютно законно, «нібито це одна з сільськогосподарських ярмарків».

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«Торгаші залишають після себе сміття у вигляді неприбраних ящиків і пластикових пакетів. Втім, нічого нового», - додають в телеграм-каналі.

Нагадаємо, в два рази більше, ніж у Європі Ахметова звинуватили у завищенні ціни на електроенергію для українців.

Як повідомляв портал "Знай.іа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші.

Також Знай.іа писав, позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла боком - "Радянський вахтер".