На днях у Києві знову замінували міст Метро. І ось, зловмисник був пійманий і відправлений до суду.

Таким чином, повідомляється, що хлопець емоційно кричав в залі суду і скаржився на соцслужби. Відразу після запобіжного заходу його направили в клініку на обстеження.

У ролику, який показали в прямому ефірі одного і телеканалів, мінер почав скаржитися на соціальні служби, які нічого не роблять заради українців. Вони приходять для того, щоб перевірити те, як живуть сім'ї, і навіть якщо там щось не так, і потрібна допомога – вони просто йдуть.

«Хвора дитина. Подивилися – короста, воші – все нормально».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Як тут можна жити» - в кінці підсумував чоловік.

Після цього стало відомо про те, що чоловік буде направлений на обстеження в психіатричну лікарню. На такому рішенні наполягали в столичній прокуратурі, вони і стали ініціатором даної перевірки.

В клініку його відправили відразу після того, як обрали запобіжний захід.

"Це вже буде після обрання йому запобіжного заходу. Таке клопотання про проведення психіатричної перевірки буде підготовлено і внесено до суду", - заявили в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше метро у Києві знову ризикує опинитися під замком.

Як повідомляв портал Знай.іа в Києві з мосту стягнули молоду дівчину, якій різко набридло жити.

Також Знай.іа писав, що в Києві з вікна лікарні випала санітарка.