У Києві "замінували" одразу дві станції метро та урядові будівлі.

Про це повідомляють на сторінці "Київський метрополітен" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Станції "Теремки", "Театральна" та "Золоті ворота" зачинено на перевірку. Надійшов анонімний дзвінок про мінування!" - вказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Очередная волна «минирований»: какие станции метро закрыты

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 10 juni 2019

Згодом у метрополітені розповіли, що станції метро, а також пересадку відчинено на вхід та вихід.

"Перевірку закінчено. Вибухонебезпечних предметів не виявлено", - повідомили у пресслужбі метрополітену.

Варто також підкреслити, що з’явилась інформація про "замінування" Верховної Ради, Міністерства оборони, гіпермаркету "Метро", магазину "Дари моря".

Наразі на цих об’єктах працюють фахівці.

Нагадаємо, що 8 червня у Львові на вулиці Зелена, 20 "замінували" фітнес-клуб "Форевер". Повідомлення про замінування до правоохоронців надійшло близько 21:10 год. Перевірку фітнес-клубу закінчили о 22:15 год

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в поліцію надійшла інформація про те, що 15 об'єктів на території Одеси повинні вибухнути. Серед них: житлові будинки, медичні установи та торговельні заклади.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві говорять про замінування кількох заправок і мережі закладів McDonald's. У той раз невідомі мінували лікарні, супермаркети та посольства США.