У Києві, на Хрещатику, три нахабні злодійки на очах у свідків обікрали іноземного туриста. Фотодоказ злочину опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Нічого такого, просто три жінки вкладають у кишеню іноземцю карту Києва, щоб він не заблукав. Київ, Хрещатик», - пишуть автори листа.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Якщо б вони не працювали у зв'язці з поліцією, все було б ок», «Це було б смішно, якби не було так сумно. Поки поліція «працює» з ними у зв'язці, ніхто і нічого їм не зробить», - скаржаться кияни.

«Якщо їх почнуть п*здить, то поїдуть вони швидко», «Швидше посадять того, хто буде їх 3,14 здить...», «Нишком можна в харю дати, так би зробити фізична зауваження», - додають інші.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Це скоро вже стане «пам'яткою» Києва. Їх тільки поки в аеропортах немає», «Безробітні одягнені краще, ніж ті, хто працює!», «Цікаво, що з приводу цих бродячих банд думає Аваков! Вони циганами-злодіями заманювати туристів будуть?», - вважають коментатори.

«Я зазвичай ходжу з важким рюкзаком (ну там жіночі штучки, павербанк і т. д.) ось як розгорнулася б, так як зі всієї сили пере..ла по харі, щоб тільки п'яти заблищали.... нежданчик, він такий», - додає одна з користувачок.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.uа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.

Крім того, зовсім нещодавно двоє п'яних киян ломилися в кіоск з сухофруктами посеред ночі, - "Вітамінів не вистачає?"