Кричущий епізод стався на платформі однієї зі станцій столичного метро - молода дівчина вирішила справити нужду просто на платформі, абсолютно не соромлячись сотень очевидців, які просто не повірили власним очам.

Дівчина справила нужду просто в метро, скріншот відео

Подробиці ганебного інциденту повідомляє Київ Оперативний та публікує відео на своїй сторінці у Facebook.

На кадрах видно, як дівчина справила малу нужду прямо на очах у людей і спокійнісінько попрямувала до виходу з метро. На питання пильного пасажира, навіщо вона так вчинила, дівчина відповіла грубістю та матюками.

"Обережно, бидлота використовує нецензурну лайку! На відео пані, яка справляє свої потреби прямо на станції метро... Наші дні, якщо що", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обережно, бидлота використовує нецензурну лайку! На відео пані, яка справляє свої потреби прямо на станції метро... Наші дні, якщо що.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 8 februari 2020

Інцидент бурхливо обговорюють в мережі, кияни розділилися на два табори, одні захищають порушницю, а інші - критикують.

Зокрема, захисники дівчини вказують на необхідність облаштування безкоштовних туалетів в метро, а ось противники жахаються ступенем її невихованість.

"Треба було провести зірку трішки вище, і повідомити чергову по станції, щоб дана мадемуазель-сц*куха взяла до рук ганчірочку, і ще трохи раком постояла, раз їй це подобається", "Молодець,краще б ще й чиновникам на голову. Тому що туалети повинні буди в метро,а не на виході за 5 грн. Вони повинні бути для людей в публічних місцях безкоштовні!!!!", - обурюються користувачі в коментарях під публікацією.

Скріншот Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, незвичайний інцидент сколихнув Київ - із зливної ями каналізації рятували напівголого чоловіка у неадекватному стані.

Як повідомляв Знай.uа , ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.