У Києві в стоматологічній клініці нахабний злодій вкрав у дівчини-адміністратора мобільний телефон, прикинувшись клієнтом. Дії злочинця потрапили на відео, передають в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Вчора близько 19.30 у стоматологічній клініці на вул. Ревуцького, Київ, він вкрав телефон у дівчини-адміністратора (IPhone XR, червоний), що чітко видно на відео», - пише автор поста, відзначаючи, що злодій прикинувся клієнтом, «деякий час стояв біля стійки» і після того, як дівчина відійшла, «просунув руку за стійку і дістав телефон».

Автор додає, що при злочинцеві дівчина туди телефон не ховала – він підгледів, як вона це зробила, ще раніше.

Заволодівши телефоном, злодій заявив, що передумав, і спокійно пішов з медцентру.

Постраждала вже звернулася в поліцію, проте потрібна допомога тих, хто міг би впізнати зловмисника.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

#Внимание #Розыск Добрый день, прошу вас помочь найти этого человека на видео. Вчера около 19.30 в стоматологической клинике на ул. Ревуцкого, Киев, он украл телефон у девушки-администратора (IPhone XR, красный), что отчетливо видно на видео. Он прикинулся, что ему необходимо получить услуги стоматологии, некоторое время стоял у стойки администратора. После того, как девушка отошла он просунул руку за стойку и достал телефон (девушка при нем его туда не ложила, скорее всего он сам его там заметил пока стоят рядом). После этого он спокойно сказал, что передумал и вышел из стоматологии. В полицию вся информация передана. Дополнительно хочу попросить помощи здесь. Если у вас есть сведения об этом человеке (несмотря на маску, его лицо вполне различимо для тех, кто его знает), прошу вас сообщить информацию 093-773-45-24 (телеграм, вайбер, ватсап). Прошу максимальный репост.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 20 mei 2020

«І що він з ним робити буде?! Дівчину розумію. Новий доведеться шукати. А така ситуація, коли мобільник можуть сп*дити, у кожного може бути!», - пишуть в коментарях.

«От толку розміщувати відео, де людина в масці вкрав телефон. Як ви його пізнаєте та доведете в суді, що це зробив саме він?», «Черговий громадянин братської південної країни? Може, пора посилювати прикордонний контроль, а не підписувати безвізи з усіма підряд?», - обурюються інші.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві жінка поцупила зубну пасту з магазину.

Також Знай.uа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.