У Києві незабаром відкриється зоопарк після реконструкції. Про це повідомив очільник міста Віталій Кличко під час брифінгу на телеканалі “112 Україна”.

Кличко зазначив, що в зоопарку вже завершили перший етап реконструкції та планують відкрити його з 23 травня.

"З завтрашнього дня, з 23 травня, буде готовий зустріти гостей і київський зоопарк. У ньому завершили першу чергу реконструкції. І тепер велика частина території зоопарку виглядає зовсім по-іншому”, - заявив мер Києва.

Крім того відомо, що на сьогоднішній день ведеться будівництво нового приматника, а також великого паркінгу для відвідувачів на 500 місць, який планують відкрити у липні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кличко також зазначив, що не варто забувати про карантин. Тому в зоопарку буду діяти всі санітарні норми і заходи безпеки.

"Підкреслю: зоопарк буде працювати з дотриманням санітарних норм і заходів безпеки. У режимі міського парку. Без маски вхід на територію заборонений. На вході відвідувачам будуть вимірювати температуру. Встановили дезінфектор для рук. А також буде обмежено кількість людей, які будуть одночасно знаходитись на території зоопарку. І я закликаю киян дотримуватися правил безпеки. Всіма цими заходами ми намагаємося зберегти ваше здоров'я і здоров'я ваших дітей" - Додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, раніше кияни вийшли з карантину і застрягли в чергах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" киян пустять в ресторани та кафе.

Також "Знай.uа" писав, що жителів Київщини залишили без маршруток та дитсадків.