У Києві активно готуються до відкриття закладів громадського харчування – в приміщення кафе, барів і ресторанів почнуть пускати, як тільки послаблять карантинні обмеження в країні. Попередньо це має відбутися 10 червня. Про це повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Обмеження на відвідування подібних закладів послаблять, якщо дозволить епідеміологічна ситуація, і кількість нових випадків захворювання коронавірусом не буде критичною. Зараз кафе і ресторани можуть приймати відвідувачів на відкритих майданчиках і літніх терасах.

Крім того, вже з 10 червня зможуть повернутися до роботи установи культури, хостели та готелі.

Разом з тим, вже з ранку 22 травня стало відомо, що Київ і область не входять поки у перелік місць, де будуть ослаблені карантинні заходи – рівень захворюваності коронавірусом серед населення залишається небезпечно високим.

Нагадаємо, в два рази більше, ніж у Європі Ахметова звинуватили у завищенні ціни на електроенергію для українців.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші.

Також Знай.uа писав, позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла боком - "Радянський вахтер".