У Києві - транспортний колапс з вини комунальників. Про це з ранку 22 травня пишуть обурені мешканці столиці в соцмережах.

З п'ятниці, 22 травня, в столиці повинні відновити пасажирські перевезення в муніципальному транспорті. У той же час черги з охочих потрапити в тролейбуси в деяких районах досягають довжини в дві сотні метрів. За словами журналіста телеканалу ICTV Сергія Костежа, людям доводиться по півтори години чекати своєї черги на тролейбус.

Доброе утро! А вот еще кое-что интересное от Віталій Кличко и Київська міська державна адміністрація - КМДА. Люди полтора часа стоят в 200-метровой очереди на троллейбус. Причем стоят не только троещинцы, но и жители Дарницы, которые с пяти утра ехали сюда, что отсюда(!!!) ехать на Петровку. А все потому, что кто-то отменил карантин, но не запустил транспорт, ага. Конечно же, стояние часами на ледяном ветру без социальной дистанции способствует здоровью людей и очень укрепляет человеческий организм. Helen Zorina

Geplaatst door Sergii Kostezh op Donderdag 21 mei 2020

"Люди півтори години стоять в 200-метровій черзі на тролейбус. Причому стоять не тільки жителі Троєщини, але і жителі Дарниці, які з п'яти ранку їхали сюди, щоб звідси їхати(!!!) на Петрівку", – написав він на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скрін, Facebook Сергія Костежа

Він також додав, що «масла у вогонь» підливає перекриття комунальними службами мосту Патона для ремонту.

«А ще дуже розумне рішення від київських найміцніших господарників - прямо в розпал колапсу на Північному мосту перекрити на ремонт міст Патона… І так, навіщо на мосту Патона в третій раз за п'ять років перекладати здоровий, свіжий асфальт? Щоб що?», - запитує він.

«Наш "сильний" мер забув, що скоро вибори. Згадаємо все, і відключення гарячої води під час карантину, і поїздки останні три тижні», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, в два рази більше, ніж у Європі Ахметова звинуватили у завищенні ціни на електроенергію для українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші.

Також Знай.uа писав, позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла боком - "Радянський вахтер".