Пільговий період на оплату комуналки у Києві закінчиться після скасування всіх обмежувальних карантинних заходів.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко на онлайн-брифінгу, сьогодні, 15 травня, трансляцію вів телеканал NEWSONE.

Для спрощення процедури сплати та мінімізації ризику зараження коронавірусом населення, влада запустила онлайн-сервіси, де можна сплатити комунальні та інші послуги.

Зокрема, функції доступні в особистих кабінетах на сайтах муніципальних підприємств "Центр комунального сервісу" та "Головний інформаційно-обчислювальний центр".

оплата комунальних послуг, фото Pxhere
оплата комунальних послуг, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Мер столиці нагадав, що від рівня проплат за комуналку безпосередньо залежить робота інфраструктури в Києві. Місто має оплачувати газ, воду, паливо, а також готуватися до нового опалювального сезону. При цьому для забезпечення роботи комунальних мереж потрібно виплачувати зарплату 20 тис. працівників.

Кличко так само сказав, що пільговий період на оплату послуг ЖКГ триватиме до кінця повного скасування карантину. Зараз почався тільки перший етап послаблень.

"До пандемії знижка 10% діяла для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця, то тепер ця знижка діє для всіх, хто сплатить до кінця місяця", - додав мер Кличко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві відкривають метро, але Кличко не дозволить українцям "шастати" підземкою

Також «Знай.ua» писав, що У Києві бунтують голодні підприємці - Кличко "відфутболив" розлючених українців під вікна до Зеленському