Київський метрополітен через карантин і заборони на перевезення пасажирів втратить близько 500 мільйонів гривень. Про це повідомили в КП "Київський метрополітен". Пише APnews.
"В зв'язку з забороною на перевезення пасажирів Київським метрополітеном з 17 березня 2020 року, згідно з постановою Кабінету міністрів України від 11.03.2020 №211 "Про запобігання розповсюдження на території України гострої респіраторної хвороби covid-19, яку викликає коронавірус sars-cov-2", підприємство недоотримало доходи від перевезення платних пасажирів і доходи від компенсації за перевезення пільгових пасажирів. Всього втрата доходів підприємства з 17 березня по 11 травня 2020 року у зв'язку із забороною на перевезення пасажирів складе близько 500 мільйонів гривень", - повідомили в столичному метро.

джерело: APnews
джерело: APnews

При цьому зазначено, що загальні втрати підприємства до завершення карантину не відомі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кінець карантину і запуск метро в Києві – у Кличка прийняли рішення

Як повідомляє портал «Знай.ua» Маска плюс квиток - що зміниться в київському транспорті після виходу з карантину

Також «Знай.ua» писав, що Фотограф показав, на що перетворилося метро Києва без людей — майже містика

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще