Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це всі заклади в містах країни закрили, працюють тільки заправки, аптеки і продуктові магазини. Також через карантин призупинили перевезення між містами і закрили метро. Попередньо, карантин повинен закінчитися 3 квітня, тоді всі заклади повинні знову працювати у звичному режимі.

Київське метро, фото Інформатор

Але, в середу, 25 березня, під час щоденної онлайн прес-конференції Віталій Кличко розповів, що київське метро може не відкритися 3 квітня. Якщо вірус буде поширюватися з такою ж динамікою — закриття метро продовжать. Тому дату відкриття метро мер Києва Віталій Кличко назвати не може.

Нагадаємо, що під час карантину слід уникнути величезного скупчення людей. У цей період краще більше проводити часу вдома і не залишати його без крайньої на те необхідності. Також на вулиці та в магазинах варто використовувати медичні маски і гумові рукавички.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як Україні слід боротися з пандемією.

Як повідомляв портал Знай.uа , карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.uа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати