У той же час мер Києва зазначив, що загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня досяг 80%.

У столиці пільговий період оплати за комунальні послуги триватиме до закінчення карантину, заявив мер Віталій Кличко в ході онлайн-брифінгу.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео

"У нас була норма знижки 10 відсотків для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Тепер ця знижка буде діяти для всіх, хто сплатить до кінця місяця", - сказав Віталій Кличко.
Разом з тим, за його словами, це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі.
Ще столичний мер зазначив, що з-за обмежувальних заходів у місті "різко впав рівень сплати". Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досяг 80%.
"З-за обмежувальних заходів в місті різко впав рівень оплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досяг 80%. Порівняно з лютим, значно менше киян заплатили за послуги", – додав мер міста.
Так само, Кличко нагадав, що зараз є величезний вибір сервісів, за допомогою яких можна оплатити комунальні послуги, не виходячи з дому.

"Велике прохання до тих, хто вже платить онлайн: в особистому кабінеті ви можете зареєструвати декілька адрес і сплатити за своїх батьків, бабусь і дідусів, які не користуються онлайн-сервісами", – повідомив мер Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кличко розповів, коли в Києві скасують карантин, і пригрозив новими штрафами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Києво-Печерську Лавру захопив Covid-19, Кличко готується до крайніх заходів - що буде з зараженими священиками

Також «Знай.ua» писав, що киянам впарити нові платіжки на карантині, яку комуналку заплатимо в квітні