У Києві ввели обов'язковий "масковий режим" і заборонили роботу МАФів з шаурмою і кавою. Про це сказано в протоколі постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає прес-служба КМДА.

Уточнюється, що "масковий режим" запроваджено для людей, які знаходяться в адміністративних, виробничих приміщеннях і в громадському транспорті. Забезпечити введення "маскового режиму" зобов'язуються Нацполіція та районні держадміністрації.

карантин ,скріншот з відео
карантин ,скріншот з відео

Столична влада звернулася до Нацакадемії медичних наук України з проханням направити до лікарні інфекціоністів, фахівців-епідеміологів і фахівців з лабораторної діагностики. Їх допомогу потрібно для вжиття заходів з надання медичної допомоги інфікованим Covid-19.

"Наголошуємо, що рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій є обов'язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями, розташованими на території міста Києва", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що скоро Київ закриють на в'їзд і виїзд.

Як повідомляв портал Знай.uа, як вплине на економіку Києва коронавірус, Кличко дав відповідь.

Також портал Знай.uа писав, де в Києві купити маски і антисептики.