Україна і зокрема Київ вже тривалий час перебуває на карантині. У зв'язку з пандемією коронавірусу у Києві закрили всі заклади, крім заправок, продуктових магазинів і аптек. Також на карантин закрили усі навчальні заклади столиці.

При цьому сполучення між містами призупинено. Такі жорсткі карантинні заходи не можуть пройти непомітно для економіки. Через коронавірус Київ попередньо втратить 1 мільярд гривень. Про це заявив мер української столиці Віталій Кличко.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео

Кличко розповів, що зараз ситуація ускладнюється тим, що точно визначити, скільки триватиме карантин, неможливо. Також, повідомляється про те, що Київ залежить від тенденцій світової економіки.

Зазначимо, що станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.