Замість транспортних розв'язок Кличко продовжує будувати пішохідні мости.

У Києві вирішили побудувати ще один пішохідний міст – від Оболонської набережної до острова Оболонського.

Будівництво буде завершено до кінця нинішнього року, повідомляється на сайті КМДА.

Оболонська набережна, скріншот з відео
Оболонська набережна, скріншот з відео

"Для створення комфортних умов для жителів і гостей Києва до 2020 року побудують мостовий пішохідний перехід між Оболонською набережною і островом Оболонський. Пристрій мостового переходу дозволить створити туристичний кільцевий пішохідний маршрут навколо затоки Оболонь, поєднає Оболонську набережну з парком Наталка і новим пляжем з відповідним комплексним благоустроєм на острові Оболонський.Також буде передбачено безперешкодний доступ осіб з інвалідністю та інших маломобільних жителів", – йдеться у повідомленні.

Замовником робіт визначили Оболонську райдержадміністрацію, яка повинна буде відповідати за виконання робіт у встановлені терміни згідно із затвердженим графіком. Фінансування роботи планується за рахунок інвесторів.

За роки роботи мером Києва Віталій Кличко не відкрив жодної станції метро. У той же час, кількість транспорту в місті різко зросла, що значно збільшило кількість заторів на дорогах. Але замість транспортних розв'язок Кличко продовжує будувати пішохідні мости.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличком взявся за новий міст, розлючені кияни пригадали меру пекло на Шулявці

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко зізнався, скільки заощадив на будівництві скандального мосту, - "Там сотні мільйонів"

Також «Знай.ua» писав, що Кличко зізнався, закінчиться коли-небудь "вічний" ремонт "втомленого" мосту на Шулявку