Починаючи з понеділка, 2 березня, у київському метро будуть транслюватися відеоролики із закликом подавати проекти для участі у Громадському бюджеті Києва.

київське метро, скриншот з відео
київське метро, скриншот з відео

Про це стало відомо з окремого доручення мера Віталія Кличка на ім'я чиновників, які відповідають за організацію промо-акцій та розміщення реклами в столиці.

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

“З метою заохочення киян подавати проекти в Суспільний бюджет Києва, прошу забезпечити трансляцію відеоролика на моніторах у вагонах Київського метрополітену”, – йдеться у документі.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Наголошується, що термін розміщення реклами – з 2 по 11 березня 2020 року, однак строки подачі проектів до Київради не співпадають із промо-акцією в метрополітені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко зізнався, чи закінчиться коли-небудь "вічний" ремонт "втомленого" мосту на Шулявку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко відзвітував про готовність київських медичних закладів до прийому і лікування можливих хворих коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що Віталій Кличко різко збільшив зарплати своїм підлеглим.