У вівторок, 14 січня, десятки рішуче налаштованих киян прийшли під будівлю КМДА, щоб висловити Кличко обурення щодо багаторазово обіцяного будівництва метро на Виноградар, яке по факту так і не зрушило з мертвої точки.

Протест під КМДА, фото: Знай.ua

Подробиці повідомляє кореспондект Знай.uа з місця.

"Обіцяне метро на Виноградар стало одним з найбільших корупційних об'єктів - як скляний міст і Шулявська розв'язка.Більше мільярда з бюджету міста пішли в кишені чиновників. Ми прийшли показати меру і депутатам, що просто так це кияни не залишать! Зараз нас тут декілька десятків, але скоро зберуться сотні і тисячі!" - кажуть учасники протесту.

Протест під КМДА, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Протест під КМДА, фото: Знай.ua

У руках людей плакати з написами "Дайте добудувати метро на Виноградар!", "Руки геть від Київметробуду", "Давтян у минулому помічник мера а зараз рейдер", "Кличко, зверни увагу на будівництво метро!"

Протест під КМДА, фото: Знай.ua

Протест під КМДА, фото: Знай.ua

Станом на 13.40 до протестувальників ніхто не виходив, однак люди не збираються розгодитися і очікують реакції чиновників.

Нагадуємо, Кличко пообіцяв киянам відкрити багатостраждальний Шулявський міст.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Окрым того Знай.uа писав повідомляв, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.