Мер Києва Віталій Кличко похвалився, що на новому пішохідно-велосипедному мості у центрі столиці не розкрадали кошти, а навпаки зекономили понад 100 мільйонів гривень.

Про це Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі у Facebook.

Так, Кличко написав, що пропри безлічі брехні та бруду щодо вартості пішохідно-велосипедного мосту на ньому бюджету міста все-таки вдалося зекономити. Про це свідчать відповідні експертизи, які проводив Інститут судових експертиз.

Віталій Кличко


" Ми отримали висновки експертиз всіх трьох структур. І вони свідчать не про розкрадання, а навіть - про економію коштів! По факту, міст обійшовся в 278 з половиною мільйонів гривень! Плюс проєктні та інші додаткові роботи. Загалом на міст з прилеглими об'єктами і територією (зокрема, парків Хрещатий і "Володимирська гірка", фонтаном) місто витратило 306 мільйонів гривень хоча, за попередніми розрахунками, на весь комплекс робіт і об’єктів передбачалася сума майже 420 мільйонів", - написав Кличко.

Тож за словами мера Києва Віталія Кличка на цьому мосту бюджет міста зекономив понад 100 мільйонів гривень.

"Тому, насолоджуйтеся прогулянками нашим чудовим мостом, він - "чистий". Мені неприємно, що такий гарний знаковий об’єкт зробили інструментом політичної боротьби проти мене як мера. Але мені приємно, що кияни його називають "мостом Кличка", - резюмував Кличко.

Скріншот

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Києві побудують 14 нових станцій метро: у Кличка озвучили "наполеонівські" плани.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві з 1 квітня вартість місячного квитка на проїзд в автобусах, трамваях, тролейбусах, фунікулері та метрополітені без обмеження кількості поїздок буде становити 1,300 тис. грн.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві вирішили позбутися ще одного пережитку радянського минулого – "агресивних" турнікетів у метро.