В озері місцеві рибалки знайшли тіло загиблого під Києвом у селі Бабинці 16-річного Павла Кремінського. Труп хлопця застиг у воді у позі ембріона. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Павло Кремінський

"Його тіло виловили місцеві рибалки в трьох-п'яти метрах від того місця на березі, де він залишив телефон і свою шапку. Вони цілий день ловили сітками, закидали спінінги", – розповіла одна з сусідок загиблого.

За її словами, коли Павла витягли на сушу, люди просто втрачали свідомість від того, що вони побачили.

"Знепритомніли чоловік 10. Було кілька швидких. Паша був в дивній позі ембріона – руки/ноги зігнуті. Я, звичайно, не експерт, але подумала, що в воду він потрапив живим і боровся за своє життя до кінця, намагаючись зігрітися. Я особисто схиляюся до думки, що він послизнувся. Там слизько. Плити, дуже вузька стежина і немає тротуару. А з іншого боку дорога та відбійник. В ту ніч був густий туман. Нічого не було видно на відстані витягнутої руки. Можливо, він вперше випив, злякався, що нічого не бачить. Нахилився до води, впав і не зміг вибратися", – поділилася сусідка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Виявили тіло Павла Кремінського

Також друзі загиблого вважають, що до його смерті причетний місцевий житель Назар, який був з ним у ту саму ніч.

"В селищі вирішили, що Назар, у якого не дуже хороша репутація, що зробив Паші. Але коли його дістали – на ньому не було ні подряпини. Тепер чекаємо результатів експертизи", – повідомила дівчина Ганна.

Нагадаємо, що в районі СМТ Іванків 49-річний ветеран війни на Донбасі в ході розпивання спиртного зі своїм приятелем вистрілив в останнього з мисливської рушниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мерседес Таффарель, мати аргентинського футболіста Еміліано Салы, який трагічно загинув в авіакатастрофі, розповіла про те, як живе без сина.

Також "Знай.ua" писав, що у будівлі Центральної виборчої комісії на бульварі Лесі Українки від вогнепального поранення помер чоловік.