Інформатор зібрав всі найрезонансніші вбивства 2019 року.

Вбили співробітника державної охорони

В ніч на 3 січня на прибудинковій території ЖК "Французький квартал", між двома чоловіками стався, в ході якого один чоловік завдав іншому удар кулаком, від якого той помер. Пізніше з'ясувалося, що загиблий працював в Управлінні державної охорони. Вбивцею виявився український боксер Петро Очеретяний.

Вбили співробітника державної охорони, Інформатор

Застрелили водія Mercedes

5 березня у Дніпровському районі невідомий застрелив водія Mercedes. Загиблим виявився бізнесмен Сергій Кисельов.

Застрелили водія, Інформатор

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вбили співробітника Адміністрації президента України

14 березня в Шевченківському районі виявили мертвого чоловіка. Закривавлений труп лежав прямо біля воріт церкви. Загиблим виявився співробітник Адміністрації президента України Олександр Бухтатый.

Вбили співробітника Адміністрації президента, Інформатор

Вбивство молодого хлопця

На вулиці Виборзькій, 41\23 виявили тіло молодого хлопця зі слідами насильницької смерті. Тіло загиблого виявили 19 березня близько 17:20.

Вбивство хлопця, Національна поліція

Застрелили заступника начальника відділення поліції

5 травня невідомий смертельно поранив заступника начальника Баришівського відділення поліції. Чоловіку вистрілили в шию.

Вбили заступника начальника поліції, Національна поліція

Вбивство дитини

23 червня з озера Вирлиця дістали тіло хлопчика. Дитина був мертвий, проте на його тілі виявили сліди насильницької смерті. Не минуло й доби, як копи знайшли вбивцю.

Задушили гардеробщицу Верховної Ради

66-річну Антоніну Шпир 3 липня знайшли серед кукурудзи під Києвом. Пізніше стало відомо, що загибла довгі роки працювала гардеробницею у Верховній Раді України.

Зарізали 18-річну дівчину

В Голосіївському районі в квартирі за адресою вулиця Ломоносова, 46/1 знайшли закривавлене тіло 18-річної дівчини. Її зарізали. Вбивцею виявився один вбитої.

Зарізали 18-річну дівчину

Знайшли розчленований труп жінки

16 серпня в Дніпровському районі у воді Русанівського каналу знайшли чорні пакети, в яких лежали частини тіла жінки. Копам затримали підозрюваного. Ним виявився 38-річний киянин.

Розчленований труп жінки, Інформатор

Зарізали таксиста

Вночі 28 серпня на Окружній дорозі водій знайшов важко пораненого чоловіка, в результаті він помер. Зловмисник заздалегідь планував напад. В момент скоєння злочину він був зі своєю співмешканкою та 4-х місячною дитиною.

Зарізали таксиста, Інформатор

Задушили 16-річну дівчинку

21 вересня в Оболонському районі за адресою вулиця Попова, 6 жінка знайшла мертвою 16-річну онуку. Дівчина була пов'язана, а смерть настала внаслідок механічної асфіксії. Копи затримали батька дівчинки.

Застрелили чоловіка посеред вулиці

13 жовтня в Шевченківському районі прямо на тротуарі невідомі відкрили вогонь по чоловіку. Від отриманих поранень той помер по дорозі в лікарню. Убитим виявився Арслан Гусейнов — учасник кавказького антикремлівського опору.

Підірвали Mercedes

В ніч на 7 листопада на в'їзді в Київ вибухнув Mercedes. В результаті одна людина загинула, ще двоє потрапили в лікарню. Автомобіль належав бізнесменові Ігорю Сало. Загинув поліцейський.

В Киеве взорвали представительский Mercedes: есть погибший, полиция ввела план «Сирена»

Вечером среды, 6 ноября, на въезде в Киев прогремел взрыв. На Житомирской трассе, возле поворота на село Чайки сдетонировал Mercedes. На место срочно выехали спецслужбы столицы.

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 6 november 2019

Вбили 3-річного сина Соболєва

1 грудня на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській обстріляли автомобіля Range Rover. В результаті загинув 3-річний хлопчик. За кермом був депутат В'ячеслав Соболєв. Копи затримали підозрюваних.

В Киеве обстреляли Range Rover и убили 3-летнего ребенка депутата Соболева

В Киеве обстреляли Range Rover и убили 3-летнего ребенка депутата Соболева

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 1 december 2019

Труп в коморі на побаченні

В ніч на 6 грудня в поліцію звернулася жінка і заявила, що в квартирі бачила труп жінки. У квартиру її привів чоловік, з яким вона познайомилася в інтернеті. Копи затримали підозрюваного. Загиблою виявилася 82-річна господиня квартири.

Труп в коморі, Інформатор

Нагадаємо, що гучне вбивство 3-річного Олександра Соболєва в центрі Києва обростає новими деталями. Політик і ресторатор В'ячеслав Соболєв вирішив провести власне розслідування.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Також портал Знай.ua писав, що невідомий зайшов у палату, де знаходився пацієнт і кількома ударами вбив чоловіка.