12 листопада київська влада схвалили нові правила користування столичним метро. Рішення про оновлення правил прийняли 62 депутати Київради. Старі правила столичної підземки були затверджені ще в 1995 році.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства в Facebook.

Тепер у метрополітені заборонено жебракувати, розклеювати рекламу, займатися агітацією, здійснювати підприємницьку діяльність, голосно вмикати музику і грати на музичних інструментах. При цьому проведення масових заходів на станціях метро теж забороняється.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Пасажирам з поганим зором тепер дозволено проїзд з собакою-поводирем. При тваринний повинні бути: ошийник, намордник, спеціальне посвідчення. Ще доведеться пройти навчання в умовах метрополітену.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Спортивне спорядження тепер необхідно перевозити тільки в чохлах. Упаковка знадобиться і для садового інвентарю, саджанців, рибальських снастей.

Пасажири метро зобов'язані мати охайний зовнішній вигляд. Вхід у підземку буде заборонений частково одягненим пасажирам, а також без взуття, або в спідній білизні. На метро не можна кататися на самокатах, роликових ковзанах або скейтах.

Нові Правила користування метро: впровадження електронного квитка і заборона жебракування. Сьогодні на пленарному...

Geplaatst door Київська міська державна адміністрація - КМДА op Dinsdag 12 november 2019

Нагадаємо, що у Києві може зникнути популярна станція метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Puma і Ader Error зняли в Києві захоплюючий ролик з українськими моделями.

Також портал Знай.uа писав, що на бульварі Верховної Ради в Дніпровському районі Києва цвітуть сакури, чим викликають подив і захоплення у городян, які вже готуються до зими.