Як відомо, у неділю, в столиці відбудеться матч збірної "Олімпік" з Донецька та "Олександрія" з однойменного міста. Відтак, аби уберегти як і мешканці міста, так і самих футболістів, правоохоронці переходять у посилений режим.

Як відзначається, посилення режиму правопорядку пов'язано з проведенням футбольного матчу на стадіон імені Валерія Лобановського, Відтак, під особливою увагою поліцейських буде знаходитися територія біля спортивної арени, а також найближчі станції метро.

Нагадаємо, що у столиці поблизу Шулявського шляхопроводу знайшли щонайменше сотню боєприпасів часів Другої світової. Відтак, сталося це під час заміни інженерних мереж.

Також нещодавно поліцейські затримали жінку, яка замовила вбивство коханки свого чоловіка. Життя потерпілої вона оцінила в 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.