У Київській області правоохоронці попередили замовне вбивство.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції України на офіційному сайті.

"Співробітники Головного слідчого управлінням Нацполіції під оперативним супроводом працівників СБУ та за процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури провели спеціальну операцію, внаслідок якої викрили та попередили вчинення умисного вбивства на замовлення", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці попередили замовне вбивство, Нацполіція України
Правоохоронці попередили замовне вбивство, Нацполіція України

Так, правоохоронці встановили, що жителька Київської області замовила вбивство коханки свого чоловіка. Життя жінки вона оцінила в 10 тисяч доларів. З метою реалізації запланованого вона передала виконавцю дані жертви та кошти в сумі майже чотири тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Правоохоронці попередили замовне вбивство, Нацполіція України
Правоохоронці попередили замовне вбивство, Нацполіція України

Правоохоронці затримали замовницю злочину в момент передачі виконавцю решти коштів у сумі понад шести тисяч доларів.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 (Готування до вчинення умисного вбивства на замовлення) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.