У Києві поблизу Шулявського шляхопроводу знайшли щонайменше сотню боєприпасів часів Другої світової. Відтак, сталося це під час заміни інженерних мереж. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, коли вони розпочали ремонтувати інженерні мережі, то були шоковані, адже знайшли "подарунки", які залишила війна.

"Заміна інженерних мереж – дуже корисний процес. Щойно під час таких робіт у 30 метрах від Шулявського шляхопроводу виявили склад боєприпасів часів Другої світової війни", - каже Пантелеєв.

Снаряди, фото - ДСНС
Снаряди, фото - ДСНС

Наразі ж на місці працюють рятувальники, які вже провели розкопки та виявили щонайменше сотню снарядів різних калібрів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Роботи по вилученню боєприпасів завершено. Всього вилучено 101 артилерійський снаряд: 48 - калібру 152 мм, 35 - калібру 122 мм, 8 - калібру 105 мм, 11 - калібру 76 мм. Також були знайдені 3 мінометні міни та 1 ручна граната" – повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, що у Київській області невідомі напали на нардепа і колишнього кандидата в президенти Віталія Купрія.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин потрапив під страшну роздачу, зухвалий наліт зловила камера.

Також Знай.uа писав про те, життя киянина оцінили в старенький телефон, нещасного збирають по частинах.