У мережі з'явилося неоднозначне відео, на якому зображені люди з явними ознаками наркотичної залежності і малолітній дитина. Очевидці зняли інцидент на зупинці Дарницької площі в Києві, передає "Київ Оперативний" у Facebook.

Так, на кадрах видно, що батьки маленької дівчинки знаходяться в неосудному стані і ледве стоять на ногах. Вони намагаються притримувати рукою дитини, щоб він не зайшов на проїжджу частину дороги. Але виходить це відверто погано, оскільки вони не можуть утримати навіть себе.

"Здається, краще б у цієї дівчинки взагалі нікого не було, чим оці торчки-батьки. Київ, Дарницька площа", - йдеться у підписі під відео.

Здається, краще б у цієї дівчинки взагалі нікого не було, чим оці торчки-батьки. Київ, Дарницька площа

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 15 oktober 2019

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі мережі пожаліли дівчинку і написали, що їм "боляче дивитися на цю крихітку". Також коментатори назвали ситуацію "неприємним видовищем" і зазначили, що "таких ще тисячі і це не найгірший випадок".

Нагадаємо, що у Києві батьки замкнули дворічну дитину в елітній машині.

Як повідомляв портал Знай.uа, двоє підлітків закидали коктейлем Молотова кафе в центрі Києва.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві переповнена маршрутка знесла стовп, є постраждалі.