Поліція Києва просить допомогти розпізнати і знайти групу чоловіків, які біля станції метро "Позняки" викрали 9-річного хлопчика. Як з'ясувалося, вони діяли разом з мамою дитини.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що дитину забрали під час прогулянки з батьком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Викрадення відбулося ще 9 вересня 2018 року. У Дарницькому районі Києва близько 11:40 група чоловіків викрали малолітнього Микиту Левчука. На такий крок їх підштовхнула мати дитини.

Стало відомо, що після її розлучення з чоловіком, суд не вирішив, з ким буде жити син. Перший час хлопчик жив з татом, який не дозволяв дитині бачитись з мамою. Це не влаштовувало жінку і вона вирішила викрасти його просто на вулиці.

Зараз хлопчик живе з мамою, але вона не повідомляє поліцейським про те, хто брав участь у викраденні. Якщо ви знаєте що-небудь про учасників викрадення, то повідомте про це за номером (093) 123-08-71 (Дарницьке управління поліції) або на лінію "102".

Нагадаємо, що у Києві зник 11-річний хлопчик, батьки дитини просять допомогти у розшуку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві розшукують 54-річного чоловіка, який вбив колишню дружину і втік.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліція Дніпровського району столиці розшукує Платона Петриченко. 3-річний хлопчик пропав десь на території Гідропарку.