Стало відомо, коли відкрию міст Метро у Києві, на якому у середу, 18 вересня, відбувся теракт. Так, за інформацією телеграм-каналу "Київ оперативний", по мосту можна буде проїхати з 22:00.

Нагадаємо, правоохоронці спецпідрозділів КОРД і Альфа затримали чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві. Про це передає "УП" зі слів глави МВС Арсена Авакова.

Зловмисника затримано спецпризначенцями. Супротив не чинив. Поліція тим часом планує відкрити провадження за статтею «підготовка до терористичного акту». Деталі у нас на сайті: https://kyivoperativ.info/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 september 2019

НП на мосту Метро сталася у середу, 18 вересня. Підозрілий чоловік стояв на мосту зі зброєю та погрожував все підірвати.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"На даний момент рух по мосту перекрито. Поліція ввела план "Сирена". Чоловік знаходиться посередині моста", – зазначив інсайдер.

Очевидці повідомили, що у чоловіка в руці якісь кнопки, і, можливо, у нього є вибухівка. На місце прибули снайпери і військові на БТРах. Приїхали глава МВС Арсен Аваков і начальник поліції Андрій Крищенко. Там же знаходиться мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, що декілька годин тому чоловік якого звуть Олексій Белько, 1977 року народження, уродженець міста Ялта,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 september 2019

У телеграм-каналі "Київ Оперативний" повідомляється, що "мінер" - уродженець Ялти, снайпер 8-го полку СЗГ. Нещодавно розлучився з дружиною.

Нагадаємо, "підривник" мосту в Києві висунув вимоги владі Зеленського.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо ім'я зловмисника, який "захопив" міст Метро у Києві.

Також Знай.ua писав, Гонтарєву звинуватили у підпалі власного майна.