У районі мосту Метро крім БТР вже помічені снайпери, вони зайняли бойові позиції.

Відповідну інформацію повідомив Telegram-канал Klymenko Time, прикріпивши відповідну фотографію.

За встановленою особистістю терориста (а саме як "підготовка теракту" кваліфікують ситуацію слідчі), Олексія Белько відомо, що в червні 2019 він добровільно здав Деснянському райуправлінню поліції Києва 1 кг вибухівки та 88 патронів, заявивши, що знайшов їх "у сейфі в селі на Чернігівщині".

Снайпер

Нагадаємо, що дика НС паралізувала міст Метро у Києві - на ньому помітили підозрілого чоловіка зі зброєю, який погрожує підірвати все.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"На даний момент рух по мосту перекрито. Поліція ввела план "Сирена". Чоловік знаходиться посередині моста", – зазначив інсайдер.

Варто відзначити, що на мосту Метро з'явилася пробка. За даними телеграм-каналу "Київ Оперативний", підозрілий чоловік їхав по мосту, а потім зупинився і вийшов.

Раніше Знай.ua повідомляв, у київському метро виникла масова тиснява, - перші кадри дичини.

Також Знай.ua писав, у Києві лікарі Інституту раку наживалися на онкохворих, копи розсекретили жорстоку схему.