Чоловік, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, виявився ветераном АТО. Про це повідомляється в телеграм-каналі Klymenko Time.

"Наші пошуки згадок Олексія Белько у відкритих джерелах поки увінчалися ось таким документом. Це "Інформація Департаменту земельних ресурсів про учасників антитерористичної операції, членів сімей загиблих, які звернулися за отриманням земельної ділянки із земель комунальної власності територіальної громади міста Києва, починаючи з 2014 року", - повідомляє журналіст.

За інформацією ЗМІ, терорист - 42-річний виходець з Криму Олексій Белько. До недавніх пір чоловік був чинним військовим.

"Ще в червні цього року у нього було військове звання старшого сержанта і він обіймав посаду начальника радіостанції радіоцентру польового вузла зв'язку військової частини А 3628, розташованої в Броварах під Києвом. 26 червня 2019 суд визнав Белько винним у "самоволці", призначивши йому покарання у вигляді арешту з утриманням на гауптвахті на термін 7 днів. Тоді він свою провину визнав і заявив, що був відсутній на службі "у зв'язку з вирішенням власних побутових проблем", - сказано на каналі Клименко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, "підривник" мосту в Києві висунув вимоги владі Зеленського.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомим ім'я зловмисника, який "захопив" міст Метро у Києві.

Також Знай.ua писав, Гонтарєву звинуватили у підпалі власного майна.