В найближчі пару місяців ДБР має завершити слідство у справі про вбивство в Київській області 5-річного Кирила Тлявова. Про це заявив директор бюро Роман Труба на зустрічі з членами парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності.

"Протягом місяця-двох ми оголосимо про завершення досудового розслідування та визначимося з остаточною кваліфікацією дій кожного з учасників, адже ми знаємо, що на місці події було чотири людини, і кожна з них стріляв. Тому тільки з допомогою експертиз ми прийдемо до висновку, хто саме скоїв смертельний постріл", - зазначив Труба.

підозрювані у вбивстві 5-річного Кирила

Також він додав, що експертизи в рамках виробництва знаходяться на фінальній стадії.

Нагадаємо, що прокуратура Київської області повідомила про четвертого підозрюваного у вбивстві п'ятирічного Кирила Тлявова. Потенційному учаснику в груповому вбивстві всього 16 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в реанімації київської лікарні №7, помер 5-річний Кирило. Хлопчикові прострелили голову п'яні поліцейські, які стріляли по пляшках в Переяславі-Хмельницькому.

Також портал Знай.uа писав, що другого поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річної дитини, взяли під варту на два місяці.