Бабуся 5-річного Кирила Тлявова, який був убитий в Переяслав-Хмельницькому розповідає про ще 2-х нових підозрюваних у вбивстві, один з яких виявився неповнолітнім. Учора йому оголосили підозри, а сьогодні будуть обирати запобіжний захід. Ще одного вчора заарештували на 60 діб. Також бабуся повідомляє, що всі підозрювані відмовляються від очної ставки.

«Вони ведуть себе дуже цинічно. Нахабно брешуть. Один каже так, інший інакше, третій взагалі мовчить. Їх би взяти, поставити чолом до чола і запитати, що тоді було. Так немає. Всі відмовляються від очної ставки, кажуть, що за законом мають право», - повідомила жінка.

Один з підозрюваних - 16-річний підліток Станіслав, він син одного із заарештованих поліцейських - Володимира Петрівці. Вже арештований підозрюваний є нібито іншому поліцейських, який разом з ними в той день вживав алкогольні напої і стріляв з рушниці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Олександра Миколаївна, бабуся хлопчика, була присутня на одному із слідчих експериментів.

«Вони мене бачили, але ніхто слова жалю не сказав. Про яке вибачення ви кажете?.. Вони впевнені, що їм все зійде з рук. У них від питань «Як все було?» і «Куди поділася рушницю» амнезія починається», - зазначила вона.

Правоохоронці вже підтвердили інформацію, що в момент вбивства було 4 людини. Крім двох поліцейським, яким вже винесли вирок, було ще двоє людей, один з яких 16-річний. Повідомлення про підозру четвертому фігуранту справи був узгоджений сьогодні, 18 липня, за ч. 4 ст. 296 КК України («Хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї»). Прокуратура буде клопотати у суді про обрання 16-річному підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, справа про вбивство Кирила Тлявова отримало несподіване продовження.

Як повідомляв портал Знай.uа, слідчі назвали тих, хто був присутній у момент вбивства 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

Також портал Знай.uа писав, що бабуся 5-річного Кирила Тлявова звернулася до Володимиру Зеленському з проханням забезпечити належне розслідування справи.