З 1 листопада 2019 року в Києві планують припинити продаж паперових квитків у наземному транспорті, а метро - жетонів і карток. Про це повідомив директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

Київське метро
Київське метро

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"У наших планах від 1 листопада в наземному громадському транспорті - ми відмовляємося від паперових квитків. Тільки електронний квиток буде або картка киянина для пільговиків. У підземному транспорті всі станції метрополітену будуть приймати електронну картку, і всі станції будуть продавати тільки електронні карти. З 1 листопада в підземному транспорті ще будуть користуватися зеленими картками, жетонами, але вони будуть поступово виводитися", - розповів він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, за словами Назарова, з 1 листопада в наземному транспорті зникнуть кондуктори. Їх замінять контролери, які будуть перевіряти оплату проїзду за допомогою спеціального пристрою.

трамвай
трамвай

Нагадаємо, у Києві розкрили мерзенну схему, замішана митниця.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Кабмін проголосував за звільнення голови КМДА.

Також "Знай.uа" писав, Кличко замахнувся на Пейзажну алею, кияни підозрюють недобре.