У Києві на станції метро "Університет" чоловік впав на рейки. Відомо, що це сталося ввечері, 13 серпня.

Про повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На платформі станції метро Університет чоловік впав між двома вагонами на рейки. Потяг зупинили. На щастя, дістали живого", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На платформі станції метро Університет людина впала між двома вагонами на рейки. Потяг зупинили. На щастя, дістали живого. Деталі події встановлюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також варто звернути увагу, що через події зупинився рух потягів на "червоній гілці" метро.

Нагадаємо, що на рейки метро в Києві впав пасажир. Відомо, що це сталося на станції метро "Олімпійська". На щастя, під час падіння на станцію не прибував потяг і чоловік залишився живий.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові молодий хлопець потрапив під вантажний потяг. Від отриманих травм він загинув на місці події. Це сталося під час проходження вантажного поїзда по вулиці княгині Ольги.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки впав пасажир.