В столичному метро починають запускати нові біло-сині автомати, в яких можна придбати разовий квиток з QR-кодом (вони незабаром прийдуть на зміну жетонами) або поповнити Kyiv Smart Card.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хоча будків наразі багато, проте не всі вони поки що працюють.

Відзначимо, що "будочки" вже давно стоять у фойє станцій, однак підключені поки одиниці. Деякі навіть не розпаковані.

Автомат пропонує придбати або поповнити Kyiv Smart Card. Також передбачено продаж одноразових квитків, але вона поки що не працює: біля іконки з послугою вказано, що вона буде запущена незабаром.

Здачу видає у вигляді спеціального чека з 16-значним кодом, який пізніше можна використовувати в цьому ж автоматі, також на ньому є інструкція, як це зробити.

Нагадаємо, раніше бережіть бензин і нерви: у Києві обмежать рух, як об'їхати.

Також Знай.uа писав, що у Києві ГАЗель пішла під землю, переполох на весь район: господарський "талант" Кличка показали одним фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у київському аеропорту накрили нелегалів з Ірану.