У міжнародному аеропорту "Бориспіль" в Києві співробітники поліції затримали іранців, яким повинні були передати підроблені документи.

Про це повідомляє прес-служба окремого контрольно-пропускного пункту "Київ"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Днями у міжнародному аеропорту "Бориспіль" під час перевірки документів у пасажирів транзитного прямування, які прибули з Туреччини і надалі йшли на рейс в Єреван, прикордонники помітили іноземців, які замість того, щоб піти на свій рейс, вирушили до туалету, де перебували досить тривалий час. Після чого дані особи заявили, що паспортів у них немає, але, оглянувши туалет, були виявлені залишки їх паспортів, які вони знищили", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, іноземцями виявилися громадяни Ірану. Підроблені паспортні документи і посадочні квитки на один з Європейський рейсів в туалеті їм повинен був передати інший іноземець за гроші.

Також варто відзначити, що іранцям відмовили в подальшому узгодженні, їх відправлять назад до Ірану.

Нагадаємо, що оперативники і патрульна поліція на трасі "Ужгород – Мукачево" затримали іноземців, які намагалися нелегально перетнути кордон.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники Харківського аеропорту затримали громадянина України, який прилетів рейсом з Варшави.

Також портал "Знай.uа" писав, що на трасі Київ - Бориспіль поліція затримала трьох зловмисників, які увірвалися в один з будинків села Артемівка Київської області і пограбували його.