22 і 23 серпня в Києві на вулиці Сулеймана Стальського обмежать рух. Це пов'язано з проведенням ремонтних робіт на ділянці між вулицями Курнатовського та Братиславської.

Про це повідомляють у прес-службі КМДА.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що обмеження буде діяти з 10:00 до 19:00. На час проведення робіт рух буде обмежено, а не перекрито. За цей час планують відновити дорожнє покриття на площі 10 000 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також у КК "Київавтодор" перепрошують за тимчасові незручності і просять водіїв не паркувати авто вздовж узбіч, щоб не заважати роботам шляховиків.

Нагадаємо, що у Києві обмежать автомобільний рух на час проведення урочистих заходів до Дня державного прапора та відзначення 28-й річниці Незалежності України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва розпочався капітальний ремонт вулиці Пушкінській, через що обмежили рух на ділянці між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізній.

Також портал "Знай.uа" писав, що з 13 серпня, через ремонтні роботи, рух запорізькою греблею буде обмежено.