22 серпня вранці у Києві на вулиці Правди, 66 "Газель" провалилася в яму на асфальті. Про це повідомив "Київ оперативний".

"Сьогодні ранок для водія ГАЗ на вулиці Правди, 66 вийшло невдалим. До речі, саме на цьому місті комунальники місяць тому ремонтували дорогу. Чи співпадіння це?" - говориться у пабліку.

Користувачі пабліку також жартують, що тепер водію машини точно штраф випишуть за те, що пошкодив дорогу.

Нагадаємо, нещодавно на Деміївському майдані на дорозі під мостом, у напрямку проспекту Лобановського, під машиною Volkswagen провалився асфальт, а передня частина машини повністю провалилася в яму. На щастя в машині знаходився тільки водій, який зумів вибратися самостійно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Окрім того, у Соломенському районі рейсовий автобус №69 провалився в яму на вулиці Василя Липковського і застряг у ній. Також, дуже часто автобуси потрапляють у яму на дорозі по столичній вулиці Єлизавети Чардар. У КДДА винними у такому стані доріг звинувачують забудовників, які не належно поставилися до своєї роботи і недоремонтували проїжджу частину.

Як повідомляв раніше Знай.ua "Нові" дороги Гройсмана змушують українців страждати, сліз не вистачить: "Хочеться взяти машину і перенести в іншу область"

Як писав Знай. ua Комунальники випадково "провалилися" в історичну схованку українських повстанців

Раніше на Знай.ua Дорога в уламках та крові: заробітчани загинули, повертаючись додому, моторошні кадри