У Києві на Милославській, залишивши своє авто на стоянці, чоловік став жертвою нападу невідомих. За його словами, до нього нізвідки підбігла група людей і поранила ножем. Коли чоловік впав, законопорушники забрали його телефон і побігли у невідомому напрямку.

Подія трапилася 13 серпня близько 21.00

На місце подій оперативно прибули патрульні. Чоловік знаходився у важкому емоційному стані і постійно говорив, що помре. Тому правоохоронці надали йому першу домедичну допомогу: зупинили кровотечу і до того як приїхала швидка, підтримували чоловіка у стані свідомості.

По прибутті медичні працівники одразу транспортували потерпілого до лікарні для подальшого огляду. На місце події приїхала слідча група. Зараз деталі виясняються.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, якщо ви стали свідком аварії, знайшли небезпечний предмет, помітили пожежу чи знайшли тіло людини - повідомте про це за номерами 101,102,103.

Як повідомляв раніше Знай.ua Під Києвом потяг спалахнув, як свічка, страшна НП розхитала нерви всім: пекельні фото

Як писав Знай. ua Натовп розлючених тітушок захопив Поділ у Києві, відбувається щось страшне: відео зухвалого нальоту

Раніше на Знай.ua У Києві накрили двох сутенерш, вербували дівчат у вас під носом: "Кубло розпусти маскували під..."