У Києві 150 осіб у чорному одязі та в балаклавах захопили ділянку землі на Подолі.

Про це повідомляють на сторінці "Стоп корупції" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами журналістів, тітушок найняли власники точки незаконного видобутку піску ТОВ "Позитив", які раніше орудували у Вишгороді й постачали пісок на будівництво Великої Окружної. Діяльність підприємства визнали незаконною, майно конфіскували, а браконьєри перемістились до Києва і намагаються зайняти землю комунальної власності по вулиці Електриків на Подолі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зелених чоловічків бачили? А чорних? У ці хвилини по вулиці Електриків, 6 у Києві 150 тітушек у балаклавах «охороняють» нелегальну точку видобутку піску. За даними журналістів, ідеться про ТОВ «Позитив», діяльність фірми визнали не законною, техніку конфіскували, але вони не здаються.

Geplaatst door Стоп корупції op Donderdag 15 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що власниками ТОВ "Позитив" є В'ячеслав Еберле та Валерій Шевчик.

Нагадаємо, що активісти кліматичної групи Extinction Rebellion влаштували протести в декількох залах знаменитого лондонського Музею природознавства.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом невідомі в балаклавах здійснили спробу захоплення аграрного кооперативу, а також зняли з посади голови Вільшанського сільської ради.

Також портал "Знай.uа" писав, що одіозний бойовик Ігор "Стрєлков" Гіркін в Москві вийшов під будівлю МЗС на одиночний пікет.