У Києві в супермаркеті "Сільпо" на вулиці Академіка Філатова, 7 п'яний чоловік накинувся з кулаками на родину — тата, маму і 6-річну дитину.

Про це повідомляють в прес-службі прокуратури Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як з'ясувалося, п'яний чоловік у приміщенні супермаркету, спровокував сварку і конфлікт з іншим чоловіком і його дружиною. В результаті конфлікту він почав наносити людям удари руками та ногами в область обличчя та тулуба, при цьому голосно вилаявся.

Сімейна пара з дитиною пішла до машини, хуліган пішов за ними. Коли жінка сіла за кермо, п'яний чоловік почав бити руками і ногами по машині. Після цього він підійшов до батька, який в той момент йшов до машини за руку зі своєю 6-річною дитиною, і штовхнув його.

ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ХУЛІГАНУ, ЯКИЙ ЗАВДАВ ТІЛЕСНИХ УШКОДЖЕНЬ ПОДРУЖЖЮ ТА 6–РІЧНІЙ ДИТИНІ Київською місцевою прокуратурою № 6 повідомлено про підозру чоловіку, який з хуліганських мотивів завдав тілесні ушкодження трьом особам, серед яких була малолітня дитина. Інцидент стався 11 серпня цього року в приміщенні супермаркету, що по вул. А. Філатова у Печерському районі столиці. Чоловік перебуваючи у нетверезому стані в приміщенні супермаркету, безпричинно спровокував сварку та конфлікт з іншим чоловіком та дружиною останнього, під час якого почав наносити їм удари руками та ногами в область обличчя та тулуба при цьому голосно висловлювався нецензурною лайкою в бік останніх. У подальшому, вийшовши з приміщення супермаркету свої хуліганські дії не припинив та почав наносити удари руками та ногами по автомобілю потерпілих, за кермо якого сіла жінка. Після цього, наблизившись до потерпілого чоловіка, який в той час йшов за руку до автомобіля зі своєю 6-річною дитиною штовхнув його, внаслідок чого останній із своєю дитиною впали на землю та отримали тілесні ушкодження, а саме перелом ліктьової кістки правого передпліччя зі зміщенням уламків» та «забій м’яких тканин передньої черевної стінки», «забійної рани лівої завушної області», відповідно. 43-річного нападника затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) та ч. 1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Прес-служба прокуратури міста Києва

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Woensdag 14 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В результаті нападу чоловік і дитина впали на землю і отримали перелом ліктьової кістки правого передпліччя зі зміщенням, забій м'яких тканин передньої черевної стінки і рани лівої завушній області.

43-річного нападника затримали. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що київський ТРЦ "Космополіт" оскандалився через співробітників служби охорони.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на вулиці Тулузи чоловік напав на літню людину, а також кинувся з кулаками на дворічну дитину, яка проходила повз.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі у парку сепаратист побив ногами молоду маму, що гуляла з дитиною.