У Шевченківському районі Києва дві жінки 29 і 37 років залучали дівчат до заняття проституцією, замаскувавши "місця розпусти" під дві сауни.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, молодша з жінок була організатором, а старша була адміністратором. За словами співробітників поліції, організатором незаконного бізнесу є 29-річна киянка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жінка облаштувала два приміщення під сауни і розмістила в Інтернеті оголошення про набір персоналу: надання сексуальних послуг за гроші маскували під еротичний масаж. 37-річна адміністратор приймала замовлення від клієнтів і складала графік роботи дівчат.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що одна година сексуальних утіх коштувала 1200 гривень. Організатор самостійно збирала гроші і одну половину прибутку залишала собі, другу — розподіляла між іншими учасниками злочинної групи та дівчатами.

Їм загрожує до семи років позбавлення волі. Суд обрав затриманим міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, що у Києві повідомили про маніяка-гвалтівника, який орудує в Шевченківському районі та на Оболоні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві чоловік, який регулярно нападав і грабував жінок, втік до іншого міста.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Києвом знавіснілий чоловік кидався на людей з сокирою і пошкодив кілька автомобілів.