У середу, 14 серпня, близько 18:30, під Києвом біля залізничної станції Карапиші загорівся локомотив вантажного потяга. Вогонь знищив блок силових агрегатів локомотива.

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС в Київській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомлення про пожежу передав рятувальникам диспетчер залізничної станції Карапиші. На місце одразу ж вирушили рятувальники 14-ДПРЧ міста Миронівка та пожежні села Карапиші.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Спільними силами пожежу локалізували о 19:19, а ліквідували о 19:50. На місці працювало 3 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, що 13 серпня в дорозі загорівся пасажирський потяг Херсон-Київ, недалеко від залізничного вокзалу Миколаєва. Займання сталося в локомотиві.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Вінницькій області під час руху загорівся пасажирський потяг, що курсував за маршрутом "Гайворон - Рудниця".

Також портал "Знай.uа" писав, що в електропотязі сполученням Лосєве - Граково біля залізничної станції "Ковиловий" у Чугуївському районі Харківської області сталася пожежа.