В одному зі спальних районів Києва знайшли тіло 52-річної жінки зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тітка загиблої Людмили Мухи Марія розповіла, що півтора роки тому від хвороби помер чоловік Людмили, вона жила сама, дочка з онукою живуть в Москві. В особисте життя небоги тітка ніколи не втручалася, але знає, що кілька тижнів тому через інтернет Люда познайомилася з якимось Олегом з Дніпра, який на десять років молодший за неї.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нового знайомого Люди бачив її 80-річний батько, але нічого підозрілого чоловіка не помітив.

"На іменини я приїхав привітати, і він в будинку, квіти, привітав її. Любов така була, обіймалися, цілувалися", - розповів Віктор Хоменко.

Як з'ясувалося, Людмила продавала одяг на ринку неподалік від будинку. Коли не з'явилася на роботу, колеги запідозрили щось. Знайшли її в будинку на балконі в калюжі крові, поруч був розбитий стілець. Крики і глухі звуки на балконі позаминулої ночі чула сусідка.

"Чоловік щось сильно лаявся, такий тупий звук був десь після першої ночі", - розповіла сусідка.

Олега затримали на Дарницькому залізничному вокзалі. Чоловік зізнався правоохоронцям, що між ним і вбитою була сварка.

Зараз слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про навмисне вбивство і призначили ряд експертиз. Правоохоронці чекають результатів розтину тіла, щоб остаточно встановити причину смерті.

Нагадаємо, що у четвер, 18 липня, в Києві на вулиці Чистяківська, 7 знайшли закривавлене тіло жінки на балконі однієї з квартир.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Голосіївському районі Києва співробітники поліції затримали 47-річного громадянина Туреччини, який підозрюється у вбивстві професора одного з університетів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві в одному з багатоповерхових будинків знайшли тіла 2-х пенсіонері, що розлагаються.