У свій час КП "Інженерний центр" уклало з ТОВ "Проектні системи Лтд" низку договорів на розробку проекту будівництва моста між парками "Хрещатий" та "Володимирська гірка" (міст Кличка) на загальну суму понад 11 мільйонів гривень.

Про це повідомляє портал "News24ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше співробітники поліції з'ясували, що замовник з підрядником підробили документацію щодо вартості розробки проекту, заволодівши тим самим фінансами місцевого бюджету. Варто підкреслити, що таким чином вони завдали державі збитків в особливо великих розмірах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як з'ясувалося, ухвалою від 10 червня 2019 року у справі № 757/30183/19-до Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчих Державного бюро розслідувань (ДБР) про надання дозволу на доступ до речей і документів, які знаходяться у володінні КП "Інженерний центр".

Нагадаємо, що грошей, які витратили на будівництво пішохідно-велосипедного "мосту Кличка" у центрі Києва, вистачило б на прочистку 40 км зливостоків і двох тисяч колодязів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на новий пішохідно-велосипедний міст у Києві витратять ще кілька десятків мільйонів.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий пішохідний міст Кличко відкрив, не ввівши його в експлуатацію, тим самим поставивши під загрозу тисячі людей, які його відвідують.