Українцям пояснили, чи впливає рівень споживання на тарифікацію електричної енергії. Відповідна інформація з'явилася на офіційній сторінці компанії YASNO у соцмережі facebook.

Фахівці пояснили, що різниці в тарифах для тих, хто споживає менше ніж 100 кВт/год і понад 100 кВт/год не буде. Для всіх побутових споживачів встановлено єдиний тариф – 4,32 гривні за кіловат.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

"Чи є різниця в тарифах для тих, хто споживає менше 100 кВт⋅год та понад 100 кВт⋅год на місяць? Відповідаємо: ні. Згідно з рішенням Кабміну, з 1-го червня всі побутові споживачі мають сплачувати єдину ціну — 4,32 грн", - пояснили у компанії.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше
Показати ще

Однак є й винятки. У YASNO заявили, що українці, які мають електроопалювальні установки в зимовий період, зможуть споживати світло за пільговим тарифом - 2,64 гривні за кВт. Проте зменшена ціна діятиме лише для тих громадян, які щомісяця не перевищуватимуть ліміт 2000 кВт/год.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "У нас все збігається!": гендиректор YASNO Сергій Коваленко відповів, чому українці сидять без світла більше, ніж обіцяно.

Також наш портал інформував, пів дня без світла, а рахунки космічні: чому деяким українцям нараховують більше кіловат.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонера змусили заплатити за "вигаданий" рахунок: на думку ДПЕК, 51 904 кВт/год на місяць – це цілком реально.