Останнім часом у соціальних мережах активно обговорюється незвичайний експеримент української блогерки alya_hi_. Вона вирішила приготувати кілограмову піцу лише за 135 гривень, що, за її словами, набагато дешевше, ніж у більшості піцерій.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ своєму відео блогерка докладно розповідає про те, які інгредієнти вона використовувала та скільки вони коштували.
Так, для приготування основи піци вона використала тісто "Своя Лінія" з АТБ за ціною 71,4 гривні за 900 грам. Використовувала приблизно 230 г тесту, що обійшлося в 18 гривень.
Для томатного соусу обрала "Руна Українка" з того ж магазину за ціною 50 гривень за банку в 485 грам. Використовувала приблизно 60 грам, що обійшлося у 6 гривень.
Також у піцу вона додала ковбасу салямі, балик, печериці, помідори, моркву по-корейськи та сир Кантрі. Всі ці інгредієнти коштували 92 гривні.
За словами блогерки, у піцеріях за піцу такого розміру доведеться заплатити вдвічі більше, близько 200 гривень за 500 грам. Однак її експеримент викликав різноманітні реакції серед користувачів Інтернету.
Дехто підтримав ідею економічного приготування піци та висловив свою подяку за корисний рецепт. Інші ж розкритикували, стверджуючи, що якість та смак такої піци можуть залишати бажати кращого.
Як кажуть, кожному своє: для одних економія – найважливіший критерій, а для інших – якість та смак піци. У будь-якому випадку, експерименти такого роду допомагають людям урізноманітнити свій домашній меню та економити на їжі.
А ми нагадуємо, що У країни заполонили іноземні сири: чи готуватися до зростання цін
Також наш портал повідомляв про 10 гривень знижки: українцям пропонують яйця за низькими цінами