Побутових споживачів газу попередили про зміни у процесі передачі показників лічильників, а також оплати послуг транспортування. Нововведення торкнеться мешканців однієї з областей, повідомляється на facebook-сторінці компанії "Газмережі".

У мешканців Чернівецької області із березня змінився оператор розподілу газу. Наразі послуги їм надає національний оператор "Газмережі". Відтепер для споживачів став доступний особистий кабінет від компанії, де можна передати покази лічильника, дізнатися історію оплати та завантажити рахунки.

Платіжки за газ, скріншот YouTube
Платіжки за газ, скріншот YouTube

При цьому тариф на доставку газу для мешканців регіону залишається на рівні 2,38 гривні за кубометр та залишається незмінним щомісячний платіж за послугу.

"Газмережі" попереджають, що номери особових рахунків не змінюватимуться, але споживачі після 15 березня отримають разом із платіжками заяву на приєднання, яку потрібно заповнити та передати до Центру обслуговування клієнтів.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Також газовики нагадали, що показники газового лічильника приймаються щомісяця з 1 по 5 число. Передати їх можна як через сервіси компанії "Газмережі", так і "Нафтогазу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газовики поділилися секретом: як заощадити на платіжках за доставку блакитного палива.

Також наш портал інформував, покази електролічильників фіксуватимуть по-новому: енергетики попередили споживачів.

Крім того, ми писали, платіжки за газ неприємно "витягуватимуть" ще більше: важливе уточнення, на яке звернули увагу газовики.